+31 6 25063682

Algemene voorwaarden

1. Afspraken voor privé yogalessen, een cursus zwangerschapsyoga of lessen op locatie of online worden per e-mail c.q. whatsapp bevestigd. Je wordt gevraagd per e-mail of via whatsapp te bevestigen dat je akkoord gaat met deze afspraken. Eerst na bevestiging zijn deze geldig.

 

2. Annulering van een privé yogales, zwangerschapsyogales of les op locatie of online dient uiterlijk 48 uur tevoren te worden gedaan. Bij annulering daarna wordt 100% van de kosten in rekening gebracht, ongeacht de reden van annulering.

 

3. Deelname aan groepsyogalessen worden per e-mail c.q. whatsapp bevestigd (zie 1). In principe volg je groepsyogalessen op vaste dagen en uren, zoals onderling overeengekomen.

Uitsluitend in overleg met Yoga met Aggy kan deelgenomen worden op een ander regulier lesuur, mits er ruimte is.

 

4. Geldigheid leskaarten en pakketten

a. 10-lessenkaarten voor groepsyogalessen en online yogalessen zijn 13 weken geldig vanaf het volgen van de eerste les. Indien Yoga met Aggy bepaalde weken geen lessen verzorgt, wordt de termijn van de geldigheid van de 10-lessenkaart met dat aantal weken verlengd.

b. Pakketten voor 10 privélessen zwangerschapsyoga dienen in principe te worden afgenomen in een aaneengesloten periode van 5 maanden. In voorkomende gevallen kan het het raadzaam zijn niet bestede zwangergschapsyogalessen op te nemen ná de bevalling.

c. Pakketten voor 10 privélessen yoga (personal yoga) dienen te worden afgenomen in een periode van 20 weken. Indien Yoga met Aggy bepaalde weken geen lessen verzorgt, worde de termijn van de geldigheid van de 10-strippenkaart met dat aantal weken verlengd.

d. Er wordt geen restitutie verleend op een reeds aangeschafte 10-lessenkaart.

e. Leskaarten, pakketten, losse online lessen, losse personal yogalessen worden voor aanvang de lessen in rekening gebracht en betaald. Yoga met Aggy stuurt tijdig een betaalverzoek.

5. Aansprakelijkheid

 Yoga met Aggy is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor enig letsel, danwel voor (de gevolgen van) allergische reacties als gevolg van het volgen van yogalessen c.q. -workshops en het eten of drinken van de tijdens de lessen verstrekte versnaperingen. Lichamelijke beperkingen en allergieën graag vooraf bespreken met Yoga met Aggy.