+31 6 25063682
Zwangerschapsyoga helpt de veranderingen in je lichaam toe te laten en je zwangerschap op een positieve manier te beleven.

De liefde van een moeder is instinctief, onvoorwaardelijk en voor altijd

Juist tijdens een zwangerschap is het belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Door ontspanning en ook met de juiste inspanning. Een goede conditie van lichaam en geest is een groot voordeel bij de bevalling.

Je bent zwanger

Door het volgen van een cursus zwangerschapsyoga maak je regelmatig tijd vrij voor jezelf. In de lessen besteden we veel aandacht aan de spieren die nu extra van belang zijn: rug, bekken en benen en aan de adem. Zwangerschapsyoga helpt om je zwangerschap en de bevalling bewuster en meer ontspannen te beleven.

Omgaan met veranderingen

Jouw lichaam verandert. Jij wordt anders. Je gaat anders in het leven staan.
Het groeiende leven in je buik maakt je krachtig en kwetsbaar tegelijk.
Zwangerschapsyoga helpt deze veranderingen toe te laten en je zwangerschap op een positieve manier te beleven. Je eraan over te geven en te vertrouwen op de wijsheid die je al in je hebt. Ook voor je partner verandert er van alles. Jullie vragen je af: Hoe gaan wij dit samen goed doen? En, hoe houden we het leuk? Er vindt een schifting plaats in wat belangrijk is en wat minder.
Partners hebben een belangrijke rol gedurende de zwangerschap en de bevalling. Daarom betrek ik partners graag bij onze lessen.

Opzet cursus

  • Yoga met Aggy biedt een zwangerschapsyogacursus die bestaat uit tien privélessen van 75 minuten. Vier lessen kan je partner met ons meedoen. De andere zes lessen doen jij en ik samen.
  • Je volgt de lessen op data en tijden die jou (c.q. jullie) uitkomen. Bij mij in de studio in Abcoude of bij jou thuis. En misschien ook weleens online.
  • Ervaring met yoga is niet nodig.
  • We kunnen starten vanaf 4 maanden zwangerschap.

Wat brengt deze cursus je?

Ontspanning, kracht en concentratie vormen het fundament van de lessen. Deze drie dragers keren tijdens de cursus cyclisch terug en zullen jullie de zwangerschap bewuster laten ervaren en helpen de bevalling soepel te laten verlopen:

  • Je leert je adem voelen en ervaart hoe je kunt ontspannen, door in je buik te ademen.
  • Je leert hoe je weeën kunt opvangen en hoe je je adem inzet bij het baren van je kindje.
  • Ook zullen de oefeningen je fysiek kracht en souplesse geven en ondersteunend zijn voor je snelgroeiende, veranderende lichaam.
  • Je partner krijgt handvatten en tips hoe hij of zij jou kan ondersteunen tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling. Door tijdens de zwangerschap regelmatig samen houdingen te oefenen, ademoefeningen te doen en vertrouwd te worden met ontspannende massages, kunnen jullie vol vertrouwen op weg naar de geboorte van jullie kindje!

Als deze aanpak je aanspreekt, bel of mail me dan voor een eerste vervolgstap.

 

Tarief

  • Het pakket van 10 privélessen zwangerschapsyoga van 75 minuten, incl. 4 lessen met partner €495, af te nemen in een aaneengesloten periode van 5 maanden.
  • Het pakket van 10 lessen is uit te breiden. Een losse aanvullende privéles, bijvoorbeeld na de bevalling €55.

 

Ik ben als Saswitha gecertificeerd yogadocent en docent zwangerschapsyoga aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Vraag bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden voor vergoeding van (een deel van) de zwangerschapsyogalessen.

‘Yoga is een persoonlijke weg naar bewustwording.’

‘Yoga helpt je om bewust en ontspannen door het leven te gaan.’

‘Ouderschap is als het opvouwen van een hoeslaken. Niemand weet precies hoe het moet…’

'Sometimes slowing down is the most productive thing you can do!'

‘De liefde van een moeder is instinctief, onvoorwaardelijk en voor altijd.’

Contact

Adres

Koningsvaren 38
1391 AK Abcoude

Contact

T +31 6 25063682

Ik heb interesse:

6 + 12 =