+31 6 25063682

‘Met haast laat het geluk zich niet vangen. Wil je je doel bereiken, maak dan een omweg!’

'De liefde van een moeder is instinctief, onvoorwaardelijk en voor altijd.’

‘The time to relax is when you don’t have time for it.'

‘Om je dromen waar te maken, moet je wel eerst wakker worden!’

Over mij

Zoveel mogelijk mensen de positieve effecten van yoga laten ervaren vind ik fantastisch om te doen!

Dat had ik niet gedacht toen ik op 56-jarige leeftijd in 2015 startte met de vierjarige docentenopleiding Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven (afgerond in 2020).

Ik deed de opleiding in eerste instantie voor mezelf en voor mijn eigen ontwikkeling. Ik vond het fijn in een yogaopleiding een nieuwe structuur en houvast te vinden in mijn leven, na de verkoop van mijn communicatietrainingsbureau Parenticom.

Echter, van het een kwam tóch het ander. Met veel plezier geef ik sinds 2018 yogales. In verschillende studio’s, als vaste vervanger van collega’s en nu ook onder de eigen vlag van Yoga met Aggy.

 

Een leven zonder yoga en yogafilosofie kan ik me nu niet meer voorstellen. Ik houd ervan in verbinding te zijn met mensen. Mijn kracht zit ‘m – zeggen mijn cursisten – in het aanvoelen van wat iemand nodig heeft en daarop inspelen. Yogalessen geven in kleine groepen of één-op-één is mij daarom op het lijf geschreven.

Ik geniet ervan taal te benutten om mijn yogalessen optimaal te laten resoneren bij de deelnemers. Verder ben ik een nuchtere Westfriezin, die humor en relativeringsvermogen hoog in het vaandel heeft staan.

Al dertig jaar zijn Ruud en ik gelukkig getrouwd, samen hebben wij een hond, twee grote dochters en ook nog twee bonuskinderen (met lieve aanhang) en drie fantastische bonuskleinkinderen. En de rest vertel ik je wel als we elkaar beter leren kennen.

Certificeringen

Ik ben als Saswitha gediplomeerd yogadocent en docent zwangerschapsyoga aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Voor aanmelding en meer informatie, vul het onderstaande contactformulier in, stuur mij een e-mail aggy@yogametaggy.nl of bel of app me op 06 25063682.

‘Yoga is een persoonlijke weg naar bewustwording.’

‘Yoga helpt je om bewust en ontspannen door het leven te gaan.’

‘Ouderschap is als het opvouwen van een hoeslaken. Niemand weet precies hoe het moet…’

'Sometimes slowing down is the most productive thing you can do!'

‘De liefde van een moeder is instinctief, onvoorwaardelijk en voor altijd.’

Contact

Adres

Koningsvaren 38
1391 AK Abcoude

Contact

T +31 6 25063682

Ik heb interesse:

15 + 13 =